heeft u vragen?

0591-202920

Een onvergetelijke vakantie begint in het prachtige natuurrijke Drentse Noord Sleen

Gastenboek

Ellen Brouwers
14-08-2016 21:11
Supergastvrij en vriendelijk ontvangen in ‘de trekkershut’ met paradijselijk uitzicht, waar het werkelijk aan niets ontbrak. Wakker worden na een stille nacht op prima slaapbanken en dan een grote picknickmand met elke dag weer andere verse lekkernijen vinden op de veranda: wat een verwennerij! Zelfs een dagelijks kluifje voor het hondje ontbrak niet. Heb even getwijfeld of ik deze recensie wel zou schrijven, want dit is een uniek plekje dat je het liefst geheim zou willen houden ;-).
Dankjewel Ina en Jans en zeer graag tot volgende keren!
Johan en Ellen
Jan Pietersen
14-08-2016 18:20
Beste Jans en Ina,

Bedankt dat we weer een paar dagen in jullie paradijsje mochten logeren.
Zoals altijd ontbrak het ons weer aan niets!
Groeten Jan en Jannie.
Hans en Corry
10-07-2016 10:20
Een prachtige camping, goed verzorgd en zeker de gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Je waant je in een prachtige tuin met vele doorkijkjes en paadjes. Ook de vijvers geven een bijzondere sfeer. De vogels zijn rijk aanwezig. Jans en Ina, bedankt en we komen zeker nog eens camperen.
Carla en Lennard
30-06-2016 11:28

Wat een verwennerij! Een heerlijk uitgebreid ontbijt, prima bedden, schitterende tuin, omgeving en locatie. De badjassen met slippers die voor ons klaar stonden, de boeken, de kaarsen zo attent. Jans Veltman, een vriendelijke en lieve man, doet er echt alles aan om de gasten zich zo optimaal mogelijk te voelen. De omgeving is geweldig, rustiek, ontspannend, veel natuur. Mijn man en ik hebben er een heel fijn weekend gehad en komen graag nog een keer terug.

Bert
09-05-2016 20:42
Een paar onvergetelijke dagen gehad. Naast een werkelijk prachtige plek, ook zo'n echte gastvrije ontvangst en verzorging.
Gastvrij in de diepste betekenis van het woord. Het was prachtig weer, en van het zorgen voor een super ontbijt tot een in alle stilte neergezette parasol, werkelijk ontzorgen en ontspannen. Kunnen gerenommeerde hotels een voorbeeld aan nemen. IK kom zeker terug.

t Haantje 75
7846 TK Noord-Sleen
tel: 0591-202920
info@sleenerzand.nl