Skip links
Bedankt en graag weer eens tot ziens !
Kom genieten in Drenthe
Sleenerzand

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
29 berichten.
Lei en Ans Lei en Ans schreef op 14 augustus 2021 om 22:58
We hebben heerlijk genoten van jullie mooie camping. Een prachtige plek tussen het groen. Zelfs onze hond 🐕 heeft het fijn naar zijn zin gehad.
Jan Peter en Efith Cramer Jan Peter en Efith Cramer schreef op 12 augustus 2021 om 18:26
Wij hebben van 18 t/m 28 juli bij Jans en Ina gekampeerd. We hebben het heerlijk gehad. Mooie plekken waar houten vlonders liggen om je grondzeil op te leggen. Prettig bij regen... Overal zijn leuke plekjes en doorkijkjes. De toiletten ( op hoogte) en douches zijn heel schoon mooi. Je kunt een wasje draaien en zelfs drogen. Onze dochter heeft 3 nachten in de trekkershut geslapen. Wát een romantisch fotogeniek huisje. We komen zeker nog een keer terug.
Jans Veltman Jans Veltman schreef op 7 augustus 2021 om 10:51
Onze vernieuwde web-site is actief vanaf 5-8-2021. De reviews van de oude site zijn daarmee helaas komen te vervallen. Onderstaande meest recente reviews(6)zijn gekopieerd vanuit de oude site.
Maaike en Jobik Maaike en Jobik schreef op 6 augustus 2021 om 15:55
02-05-2021 Wat een prachtig plekje hebben Jans en Ina hier gemaakt! Aan alles is gedacht, zodat kamperen heel comfortabel is. De tuincamping met bankjes, vijvers, de hut, paden, bloemen en doorkijkjes is superromantisch. Maar... de natuur is dichtbij: de vogels fluiten en zon komt op boven bos en veld.
Martin & Marloes Martin & Marloes schreef op 6 augustus 2021 om 15:54
03-07- 2021 Bij het woord ‘trekkershut’ denk je misschien niet meteen aan een schattig houten huisje voor twee, beschut door bomen rondom aan een vijver vol waterlelies... maar dat is precies wat je vindt op het terrein van Ina en Jans. Een pareltje!
Albert en Monique Albert en Monique schreef op 6 augustus 2021 om 15:52
20-7-2021 De trekkershut is geweldig, een oase van rust tussen de bomen gelegen met een prachtige vijver. Alles is tot in de puntjes verzorgd. We hebben spontaan een nachtje bij geboekt. Een echte aanrader!
Erna en Berdien Erna en Berdien schreef op 6 augustus 2021 om 15:50
10-juni 2021. Net terug na een heerlijk verblijf in jullie B&B. We hebben genoten van ons verblijf : jullie hartelijkheid en gastvrijheid om het ons zo veel mogelijk naar de zin te maken is bijna ongekend. Ontvangst met appeltaart , de koelkast met drankjes, het overheerlijke en uitgebreide ontbijt, de ruime, schone en gezellig ingerichte kamer....we hebben heel wat B&B's bezocht en die van jullie is wel 1 van de allerbeste, zo niet de beste
Klaas v d Heide Klaas v d Heide schreef op 6 augustus 2021 om 15:47
1 juli 2021 Bijna 2 weken op een heerlijk plekje gekampeerd. Een natuurlijke omgeving, maar van alle gemakken voorzien. Perfect sanitair! En een heerlijke rustgevende camping sfeer. De hele dag concert van fluitende vogels, fietsmogelijkheden rondom en een bos waar de hond haar kon uitleven. Wat wil je nog meer. We komen vast weer terug!!
Ingrid en Hans Ingrid en Hans schreef op 6 augustus 2021 om 15:36
1 juli 2021 Juist een dag terug na een heerlijk verblijf in de B&B van Ina en Jans. We hebben genoten van de gastvrijheid en de mooie ligging in het groen. Het ontbrak ons in de B&B met de afmetingen van een appartement aan niets. We werden welkom geheten met een stukje taart en konden gebruik maken van koffie, thee en een goed gevulde koelkast, Het ontbijt was iedere dag weer een feestje met heerlijk verse producten en zelfs meer dan voldoende om ook nog een lunch van te maken. Deze B&B heeft de lat voor ons weer een heel stuk hoger gelegd bij het boeken van een toekomstige B&B, Een echte aanrader!