Skip links
Bedankt en graag weer eens tot ziens !
Kom genieten in Drenthe
Sleenerzand

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
23 berichten.
Erna en Berdien Erna en Berdien heeft geschreven op 6 augustus 2021 om 15:50
10-juni 2021. Net terug na een heerlijk verblijf in jullie B&B. We hebben genoten van ons verblijf : jullie hartelijkheid en gastvrijheid om het ons zo veel mogelijk naar de zin te maken is bijna ongekend. Ontvangst met appeltaart , de koelkast met drankjes, het overheerlijke en uitgebreide ontbijt, de ruime, schone en gezellig ingerichte kamer....we hebben heel wat B&B's bezocht en die van jullie is wel 1 van de allerbeste, zo niet de beste
Klaas v d Heide Klaas v d Heide heeft geschreven op 6 augustus 2021 om 15:47
1 juli 2021 Bijna 2 weken op een heerlijk plekje gekampeerd. Een natuurlijke omgeving, maar van alle gemakken voorzien. Perfect sanitair! En een heerlijke rustgevende camping sfeer. De hele dag concert van fluitende vogels, fietsmogelijkheden rondom en een bos waar de hond haar kon uitleven. Wat wil je nog meer. We komen vast weer terug!!
Ingrid en Hans Ingrid en Hans heeft geschreven op 6 augustus 2021 om 15:36
1 juli 2021 Juist een dag terug na een heerlijk verblijf in de B&B van Ina en Jans. We hebben genoten van de gastvrijheid en de mooie ligging in het groen. Het ontbrak ons in de B&B met de afmetingen van een appartement aan niets. We werden welkom geheten met een stukje taart en konden gebruik maken van koffie, thee en een goed gevulde koelkast, Het ontbijt was iedere dag weer een feestje met heerlijk verse producten en zelfs meer dan voldoende om ook nog een lunch van te maken. Deze B&B heeft de lat voor ons weer een heel stuk hoger gelegd bij het boeken van een toekomstige B&B, Een echte aanrader!