Skip links
Bedankt en graag weer eens tot ziens !
Kom genieten in Drenthe
Sleenerzand

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
31 berichten.
Marian Verschuren Marian Verschuren schreef op 31 augustus 2021 om 16:56
Op 15 juli 2021 liep ik etappe 6 van het Pieterpad, van Schoonloo naar Sleen. Een mooie etappe. In Sleen aangekomen, bestelde ik een drankje in de uitspanning aan het eind van de etappe. Toen bleek dat ik nog ongeveer 40 minuten te lopen had naar Noord-Sleen, besloot ik Jans en Ina te bellen, met de mededeling dat ik wat later zou aankomen. Jans nam aan en zei: "en nu wil je eigenlijk vragen of je opgehaald kunt worden"? Dat overviel me en het was oprecht niet mijn intentie. Toch zei ik onmiddellijk "ja heel graag". Jans haalde me op en even later liet hij me de trekkershut zien die ik geboekt had. Verderop op het Pieterpad boekte ik vaker trekkershutten. Dat was dan een houten hut met 2 stapelbedden erin, en een tafel met 4 stoelen. Helemaal prima! Deze hut bij Jans en Ina is ànders: het is een paleisje! Heel smaakvol ingericht, 2 bedden en zowat een volwaardige keuken. Sfeervolle accessoires, een mooi terras dat grenst aan een prachtige vijver met prachtig bloeiende lelies toen ik er was. Andere gasten van de camping liepen langs de vijver om deze ook te bewonderen en noemden mij "de koningin van de camping". Zo voelde ik me ook! Tijdens het wandelen had ik een blaar opgelopen. Jans kwam met volledige EHBO trommel en prikte de blaar vakkundig door. Ik heb hier 2 nachten geslapen. De tweede nacht kwam mijn zus. Zij liep de volgende etappe op het Pieterpad met mij mee. Van Sleen naar Coevorden. Jans bracht ons weer met de auto naar het begin van de etappe, daar waar hij me 2 dagen eerder opgepikt had. Ik kan iedere Pieterpad wandelaar of fietser de trekkershut van Jans en Ida aanbevelen! Het is een paleisje! Het sanitair is luxe en om door een ringetje te halen. Als wandelaar mocht ik ook nog een fiets gebruiken. Daarmee fietste ik door de omgeving op mijn rustdag en haalde boodschappen in Sleen. Groot compliment Jans en Ida voor jullie prachtig gecreëerde parel daar in Noord-Sleen en de geweldige service en gastvrijheid die jullie bieden! Nogmaals dank voor alles. Een absolute aanrader, ik heb genoten! Met vriendelijke groet, Marian Verschuren, Haarlem. (ps ik was 15 augustus op de St.Pietersberg, volgens planning 😉
Theo en Ans Theo en Ans schreef op 16 augustus 2021 om 11:59
Twee weekjes mogen staan met onze Eriba. Geweldig genoten van deze prachtige kleine camping met z'n vijvers, zitjes en doorkijkjes. Alles tot in de puntjes verzorgd. Zelfs zijn er voor ieder plek houten vlonders om naar wens een parketvloertje onder de luifel te leggen. Een echte aanrader en we komen zeker eens terug.
Lei en Ans Lei en Ans schreef op 14 augustus 2021 om 22:58
We hebben heerlijk genoten van jullie mooie camping. Een prachtige plek tussen het groen. Zelfs onze hond 🐕 heeft het fijn naar zijn zin gehad.
Jan Peter en Efith Cramer Jan Peter en Efith Cramer schreef op 12 augustus 2021 om 18:26
Wij hebben van 18 t/m 28 juli bij Jans en Ina gekampeerd. We hebben het heerlijk gehad. Mooie plekken waar houten vlonders liggen om je grondzeil op te leggen. Prettig bij regen... Overal zijn leuke plekjes en doorkijkjes. De toiletten ( op hoogte) en douches zijn heel schoon mooi. Je kunt een wasje draaien en zelfs drogen. Onze dochter heeft 3 nachten in de trekkershut geslapen. Wát een romantisch fotogeniek huisje. We komen zeker nog een keer terug.
Jans Veltman Jans Veltman schreef op 7 augustus 2021 om 10:51
Onze vernieuwde web-site is actief vanaf 5-8-2021. De reviews van de oude site zijn daarmee helaas komen te vervallen. Onderstaande meest recente reviews(6)zijn gekopieerd vanuit de oude site.
Maaike en Jobik Maaike en Jobik schreef op 6 augustus 2021 om 15:55
02-05-2021 Wat een prachtig plekje hebben Jans en Ina hier gemaakt! Aan alles is gedacht, zodat kamperen heel comfortabel is. De tuincamping met bankjes, vijvers, de hut, paden, bloemen en doorkijkjes is superromantisch. Maar... de natuur is dichtbij: de vogels fluiten en zon komt op boven bos en veld.
Martin & Marloes Martin & Marloes schreef op 6 augustus 2021 om 15:54
03-07- 2021 Bij het woord ‘trekkershut’ denk je misschien niet meteen aan een schattig houten huisje voor twee, beschut door bomen rondom aan een vijver vol waterlelies... maar dat is precies wat je vindt op het terrein van Ina en Jans. Een pareltje!
Albert en Monique Albert en Monique schreef op 6 augustus 2021 om 15:52
20-7-2021 De trekkershut is geweldig, een oase van rust tussen de bomen gelegen met een prachtige vijver. Alles is tot in de puntjes verzorgd. We hebben spontaan een nachtje bij geboekt. Een echte aanrader!
Erna en Berdien Erna en Berdien schreef op 6 augustus 2021 om 15:50
10-juni 2021. Net terug na een heerlijk verblijf in jullie B&B. We hebben genoten van ons verblijf : jullie hartelijkheid en gastvrijheid om het ons zo veel mogelijk naar de zin te maken is bijna ongekend. Ontvangst met appeltaart , de koelkast met drankjes, het overheerlijke en uitgebreide ontbijt, de ruime, schone en gezellig ingerichte kamer....we hebben heel wat B&B's bezocht en die van jullie is wel 1 van de allerbeste, zo niet de beste
Klaas v d Heide Klaas v d Heide schreef op 6 augustus 2021 om 15:47
1 juli 2021 Bijna 2 weken op een heerlijk plekje gekampeerd. Een natuurlijke omgeving, maar van alle gemakken voorzien. Perfect sanitair! En een heerlijke rustgevende camping sfeer. De hele dag concert van fluitende vogels, fietsmogelijkheden rondom en een bos waar de hond haar kon uitleven. Wat wil je nog meer. We komen vast weer terug!!
Ingrid en Hans Ingrid en Hans schreef op 6 augustus 2021 om 15:36
1 juli 2021 Juist een dag terug na een heerlijk verblijf in de B&B van Ina en Jans. We hebben genoten van de gastvrijheid en de mooie ligging in het groen. Het ontbrak ons in de B&B met de afmetingen van een appartement aan niets. We werden welkom geheten met een stukje taart en konden gebruik maken van koffie, thee en een goed gevulde koelkast, Het ontbijt was iedere dag weer een feestje met heerlijk verse producten en zelfs meer dan voldoende om ook nog een lunch van te maken. Deze B&B heeft de lat voor ons weer een heel stuk hoger gelegd bij het boeken van een toekomstige B&B, Een echte aanrader!